‘Ik duw graag naar de positieve kant’

Brian de Mello 22 okt 2021 Zingeving
Hij staat bekend als ‘The King of Kickboxing’ en op de dag dat deze editie van The Optimist verschijnt, verdedigt hij zijn zwaargewicht-titel tegen uitdager Jamal Ben Saddik in de Arnhemse GelreDome. Rico Verhoeven is een bescheiden optimist en met zijn positieve houding gaat hij voor de elfde keer voor de wereldtitel. Maar dat is niet de reden dat we hem spreken. Zonder dat we het wisten, planden we het interview met kickbokser Rico Verhoeven midden in de voorbereidingen voor zijn titelstrijd. Geen wonder dat hij het gesprek wilde verschuiven, want al zijn aandacht gaat uit naar het aanstaande gevecht. Maar we willen hem graag nu spreken, want hij past als geen ander bij het thema van deze editie. Verhoeven is namelijk een gulle gever. Niet alleen deelt hij graag rake klappen uit, maar hij doet ook – van nature – goede daden voor een ander. Meer impact Voordat iedereen bedelmailtjes gaat sturen: dat is niet de bedoeling. De kampioen pakt het anders aan, grootser, op een manier die beter bij hem past. Niet vanwege zijn 1.96 meter en 120 kilo schoon aan de haak, maar omdat hij graag meer impact maakt, ook buiten de ring. Dit was de basis

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.

Lees met Uhmi voor €0,50 Word Abonnee Log in
Brian de Mello

Brian de Mello

Brian de Mello (1965) heeft een passie voor tekst en creatie. Die kan hij kwijt...

Meer over Brian de Mello >

Reacties

2 reacties op “‘Ik duw graag naar de positieve kant’”

  1. Het is heel vervelend dat het niet lukt im als abonnee een artikel te lezen. Ik probeer bijvoorbeeld op mijn mobiel het rico verhoeven artikel te lezen. En dan is de onderste helft grijs. Ik ben al ingelogd. Maar dan is er de keuse, inloggen opnieuw en als ik dat doe, ben je het artikel weer kwijt. Als je dat dan eindel gevonden hebt, is het artikel toch weer grijs onderaan. En begint het weer van vooraf aan.
    Dat is niet goed ontworpen op jullie website.

    Ook vreemd dat als ik rico intoets in de zoekfunctie, dat ik dan niet bij het artikel uitkom wat nu actueel is.

Geef een reactie