Rebecca Bredenhof: ‘Ik denk dat ik het verschil maak.’
Uitgelicht Gezondheid

‘Ik denk dat ik het verschil maak.’

Mimi van Dijk maart / april 2020

Rebecca Bredenhof, Den Haag, lezer sinds 1999 ‘Dit blad maakt mij blij’, begint Rebecca Bredenhof, in totaal al zo’n twintig jaar abonnee van The Optimist. Ze nam een korte pauze, maar keerde in 2013 terug naar het tijdschrift. Het draagt bij aan haar positieve manier van denken. ‘Ik word door dit blad in mijn denken weer naar de juiste kant geduwd. Het kan zijn dat je blijft hangen in de nare dingen die gebeuren in het leven, maar als je The Optimist leest ben je gelijk weer op een ander spoor. Een positief spoor.’ Bredenhof is een bezige bij. Ze...

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen met credits. Credits zijn te koop in prepaid bundels vanaf €2,50. Vervolgens kun je met één muisklik artikelen kopen met je credits tegoed.

Log in Log in via facebook Nog geen lid? Maak een gratis account aan