‘Ik ben pas 74, net over de helft.’

Arie Dekker 24 apr 2020 Actualiteit
Wim Groot, Zutphen, abonnee sinds 1996 Toen op zijn verjaardag de vraag rondging hoe oud iedereen verwachtte te worden, voelde Wim Groot zich aangesproken op zijn vrijheid. ‘Er klonk veel tachtig en negentig. Toen vroeg ik mij af: wie zegt dat ik tachtig of negentig word? Er ontstond bij mij een overtuiging; ik word gewoon 140. Ik merkte gaandeweg dat er steeds meer gebeurtenissen op mijn pad verschenen die deze overtuiging sterker maakten.’ Een van deze gebeurtenissen was zijn kennismaking met Biologika, ontwikkeld door dr. Ryke Geerd Hamer. Volgens Groot ontdekte Hamer dat emotionele trauma’s ernstige ziektes, zoals kanker, kunnen veroorzaken. ‘Ik herinnerde mij slechte ervaringen op mijn werk en in mijn jeugd. Deze kunnen je fysiek helemaal aan het wankelen brengen. Dus je moet een manier vinden om ze los te laten. Het is niet iets wat je kunt inhalen, je kunt er wel mee leren leven. Ik noem het een reinigingsproces dat nodig is om een leeftijd van 140 jaar te kunnen bereiken.’ Daarnaast is het volgens deze optimist belangrijk dat je een weg begaat met zo min mogelijk weerstand en belemmering. ‘Ik ben momenteel met een nieuwe vriendengroep bezig. Bij een van de personen in deze groep

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.

Lees met Uhmi voor €0,25 Word Abonnee Log in
Arie Dekker

Arie Dekker

'De wereld staat in brand en in 2030 lopen we allemaal tot onze knieën in...

Meer over Arie Dekker >

Reacties

Geef een reactie