Het No-NoCx Kerstdiner

The Optimist 183 november / december 2018 Gezondheid
Ineke Haisma schreef voor het novemver/december-nummer van The Optimist in de rubriek Keuze een No-NoCx kerstdiner. In dit stuk leest u meer over de exacte ingrediënten en de bereidingswijze van haar diner. Probeer indien mogelijk biologische producten aan te schaffen voor dit Kerstmenu. Haal een week voor Kerst de producten al in huis, die je prima kunt bewaren, noteer wat je op de laatste dagen voor Kerst wilt kopen of bestel sommige producten vroegtijdig. De soep en het nagerecht kunnen een dag voor de Kerst al worden gemaakt. Zet in de ochtend of een dag voor het diner alle ingrediënten afgemeten zoveel mogelijk per onderdeel klaar op een groot bord of dienblad, dit scheel veel stress, zoekwerk en tijd. Dus ook de pannen alvast bij de gerechten zoeken. Bij elk onderdeel schrijf je puntsgewijs op wat je moet doen. Door het opschrijven zit het recept al wat in je hoofd en gaat het helemaal goed komen. Alles wat je eerder kunt snijden, hakken, afmeten, alvast doen tot in detail, dan is bereiden een feestjes! Dek voor dat je echt gaat koken, de tafel. Misschien kan dit ook wel al een avond van te voren. Dan kun je er extra aandacht

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.

Lees met Uhmi voor €0,50 Word Abonnee Log in

Reacties

Geef een reactie