Gezonder leven en aarding in huis met een watervitaliser + kortingactie

Advertorial 29 nov 2018 Actualiteit

We kunnen geen dag zonder water.
Ons lichaam bestaat voor meer dan de helft uit water, en wat we elke dag kwijtraken (via urine, zweet, onze adem) moeten we ook weer aanvullen. Water staat voor gevoel. Het drinken van voldoende gezond water draagt bij aan het vermogen verbinding te ervaren met je emoties en het afvoeren van negativiteit. Ons drinkwater is onder hoge druk is opgepompt, door rechte (vervuilde) leidingen en haakse bochten gestroomd, blootgesteld aan straling. Deze niet-natuurlijke invloeden maken de natuurlijke waterstructuur stuk. Het bevat resten van bestrijdingsmiddelen, plastic en medicijnen die de waterzuivering er niet helemaal uit kan halen. Zelfs informatie van wel weggehaalde verontreinigingen is nog steeds als herinnering aanwezig in de vorm van lichaamsbelastende, onnatuurlijke chaotisch gestructureerde watermoleculen.

De watervitaliser

De Leliveld vitaliser, geplaatst op de kraan, douche of in je waterleiding, geeft het water zijn natuurlijke structuur en vitaliteit weer terug. De structuur van gevitaliseerd water vertoont als het ware weer natuurlijke structuren. Deze structuren vind je terug in de gehele natuur, bijvoorbeeld in de nerven van bladeren of ijsbloemen. Boudewijn Leliveld, ontwikkelaar van de watervitaliser, ontdekte hoe hij frequenties van tal van elementen zoals: geneeskrachtige planten, zilver, goud en informatie van schelpenkalk, kon overbrengen op de intermoleculaire ruimte van een roestvrij staal.

Zo ontstond de vitaliser welke fungeert als de drager van een krachtig energetisch veld met trillingfrequenties die worden overgebracht op het water en de omgeving. In de vitaliser is een energetische kern aanwezig die de structuur van watermoleculen reorganiseert waardoor belastende frequenties van stoffen waarmee het water in aanraking is geweest worden getransformeerd. Daardoor worden de mineralen beter verdeeld en benut. Het water wordt weer negatief geladen in
kleine zeshoekige structuren waardoor het makkelijk via de celmembranen door het lichaam wordt opgenomen en zo afvalstoffen kan afvoeren. Het water krijgt weer levenskracht, drinkt makkelijk weg en je hebt aanzienlijk minder kalkaanslag.
Door het water ook te filteren met een waterfilter verdwijnen ook de fysiek/chemische verontreinigingen en smaakt het weer helemaal zuiver en puur zonder bijsmaak. Door het drinken van gevitaliseerd water ga je een diepere verbinding voelen met je lichaam waardoor je meer uit je hoofd gaat en rustiger wordt.

De mens die in de buurt verblijft van de watervitaliser, gaat resoneren met het energieveld van de vitaliser waardoor de mensen zelf geleidelijk in een steeds hogere trilling komt. De watervitaliser zet kou en onprettige energie in en om het huis om en zorgt ervoor dat de energie in huis rustiger, geaard en aangenaam wordt. U kunt vele illustratieve gebruikerservaringen lezen op de website van VitaalDrinkwater.nl

The Optimist biedt nu in samenwerking met de watervitaliser tien procent korting bij aanschaf van een watervitaliser/filtercombinatie als je deze voor 15 december voor het hele huis bestelt.

Op de website van Heerlijk Water kunt u nu een offerte aanvragen  of meer informatie opzoeken. Neem nu een kijkje in de webshop of lees de uitgebreide versie van dit artikel op de website van Vitaalwater.

T/m 15 december 5% korting op alle andere producten met kortingcode: NIEUWWATER.
Neem voor 10 % korting op een enkel product contact met VitaalWater op.

Reacties

Geef een reactie