Uitgelicht Gezondheid

Gezonde lunch maakt je productiever op het werk

hetkanWel 18 jan 2013

Bedrijven die proberen hun productie te verhogen, moeten hun werknemers een écht gezonde lunch aanbieden. Want werknemers die overdag gezond eten, blijken 25% meer kans op hogere werkprestaties te hebben. En degene die tenminste vier keer per week groente en fruit eet, is 20% productiever. Dat blijkt uit een gezamenlijke studie van de Health Enhancement Research Organisation (HERO), de Brigham Young University en het Center for Health Research.   Gezonde voeding en ziekteverzuim Het onderzoek is gebaseerd op gegevens drie Amerikaanse bedrijven met in totaal 20.114 werknemers. De werknemers werden gedurende twee jaar gevolgd. Uit dit onderzoek blijkt ook dat gezonde voeding...

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen met credits. Credits zijn te koop in prepaid bundels vanaf €2,50. Vervolgens kun je met één muisklik artikelen kopen met je credits tegoed.

Log in Log in via facebook Nog geen lid? Maak een gratis account aan