Gezond met chocolade
25 nov 2013
Gezondheid
Zes goed bewaarde geheimen over de kampioen van het snoep. Dankzij sommige chocolademinnende wetenschappers is het lievelingssnoep van de wereld erin geslaagd zijn imago van junkfood van zich af te schudden en de reputatie te krijgen van supergezond voedsel. Onderzoek heeft uitgewezen dat regelmatig chocola eten – met name pure chocola – niet alleen goed is voor de smaakpapillen, maar voor het hele lichaam, vooral voor uw hart. En slechts een paar blokjes zijn al genoeg om daarvan te profiteren. Als u zoekt naar een excuus om u eens lekker te buiten te gaan, dan volgen hieronder zes positieve punten die mogelijk nieuw voor u zijn. Chocola kan uw leven redden Als u een hartaanval hebt gehad, is het eten van een reep chocola waarschijnlijk het meest onwaarschijnlijke advies van uw dokter. Toch laat bewijs uit Zweden zien dat het uw leven kan redden, door het risico op een herhaling in de toekomst te beperken. Meer dan duizend overlevenden van een hartaanval werden ondervraagd over hun consumptie van chocola en daarna werd hun gezondheid acht jaar lang gevolgd. De onderzoekers ontdekten dat hoe meer chocola iemand at, des te lager het risico om aan een hartziekte te overlijden, zelfs
Het volledige artikel lezen?
Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.
Lees met Uhmi voor €0,50 Word Abonnee Log in
Reacties