Geen kroketten, maar culinaire seizoenslunch op kantoor
26 jul 2012
Gezondheid
Is een beetje variatie in de lunch bij jou op kantoor wel welkom? Dan zul je zeker wat hebben aan de lunchtip van deze week: Verzamel lekkere en simpele lunchrecepten en deel ze met je collega\'s. Spreek vervolgens af om wekelijks, of om de beurt iets lekkers klaar te maken of mee te nemen en eet dit met elkaar als lunch. Dat is eens iets anders dan die boterhammen of kroketjes! Helemaal mooi is het natuurlijk als je rekening houdt met de seizoenen en met wat er lokaal te krijgen is. Zo neem je iedere week weer iets anders vers mee naar je werk. Het leuke aan lokaal voedsel is dat er bijna altijd een verhaal zit achter wat je eet. Vertel dat erbij, dan eet je bewuster en heb je meteen een leuk gesprek tijdens het eten. Inspiratie voor eerlijke seizoensrecepten vind je bijvoorbeeld bij ZTRDG (http://www.ztrdg.nl). Hier lees je iedere maand nieuwe recepten met het mooiste en lekkerste wat het seizoen te bieden heeft. Met lokaal geproduceerde en (liefst) biologische ingrediënten. En je weet ook gelijk bij wie je die ingredienten kunt halen, want op ZTRDG vind je namelijk ook verhalen over bevlogen boeren, tuinders, kaasmakers, imkers, vissers,
Het volledige artikel lezen?
Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.
Lees met Uhmi voor €0,25 Word Abonnee Log in
Reacties