De helende reis

The Optimist 041 november 2001 Gezondheid
Toen ik zelf werd geconfronteerd met kanker -ik had een tumor ter grootte van een basketbal in mijn buik -was het erop of eronder. De arts was duidelijk: onmiddellijk opereren. Ik had jaren workshops en trainingen gegeven over de kracht van de geest en het vermogen jezelf te helen van terminale ziekten. Ik had velen bijgestaan in dit proces en gezien dat het kon. Nu was ik aan de beurt. DOOR BRANDEN BAYS Ik heb al mijn afspraken afgezegd en ben aan een reis begonnen, die ik later The Journey ben gaan noemen. Ik weet niet of je alle kankervormen kunt afdoen als onopgeloste emotionele blokkades. Ik weet inmiddels wél, dat er zoiets bestaat als celgeheugen. Toen ik pijnlijke ervaringen uit het verleden onder ogen begon te zien en vervolgens kon loslaten, werd die informatie niet meer naar de cellen gecommuniceerd. Zes weken later was er niets meer van de tumor over. De \'reis\' die ik maakte, was eigenlijk zo eenvoudig, dat ik in eerste instantie besloot om het uit te proberen bij vrienden en bekenden. Toen hier ook dezelfde spectaculaire resultaten werden geboekt, besloot ik het op papier te zetten, zodat het beschikbaar zou worden voor velen. Het principe

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.

Lees met Uhmi voor €0,25 Word Abonnee Log in
The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie