Blend your future

The Optimist 24 jul 2020 Zingeving

In deze warrige tijden is er een vraag die binnen organisaties een grote rol speelt: hoe moet het ‘anders’ verder? On site is nu on-line en sociale nabijheid wordt nu social distancing. Tijdens de Campus Zomeracademie 2020 draait het om vraagstukken over groepswerk.

Zelfs bij een bijeenkomst zoals die van de Zomeracademie speelt het fysieke een grote rol. Het moet namelijk wel in een zaal worden gehouden, met veel sociale interactie tussen creatieve geesten. Of is dit een verouderd beeld nu corona ons een nieuwe blik geeft op allerlei zaken die we normaal gesproken minder zouden overwegen? Het is tijd om de stemmen van de toekomst samen te brengen en met hen vast te leggen wat werkt, waar nog aan gesleuteld moet worden en wat het Zoomtijdperk mist aan sociale interactie onder het thema ‘Blend your future’. De Zomeracademie is speciaal bedoeld voor directies, (HR-)managers, vakbondsbestuurders, OR-leden, trainers, (organisatie)adviseurs en iedereen die met groepen in organisaties werkt.

Gedurende de periode 20 tot 25 augustus komt de focus te liggen op de impact die men kan maken met Sustainable Development Goals, het gebruiken van dialoog als middel voor organisatieontwikkeling en het ontwikkelen van arbeidsmarktinnovaties. In een goed volgeboekt schema kan je meedoen aan workshops en dialoog over, bijvoorbeeld, het meewerken in De Meewerktuin, Worldview Journeys en Earth Charter. Als je je afvraagt wat deze dag gaat kosten hebben wij ook goed nieuws: het grootste deel van de workshops is gratis bij te wonen. Klik hier voor meer informatie.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie