Zo til je jouw bedrijf naar succes! + Gratis boek van Roy Martina

The Optimist 19 apr 2018 Zingeving

Ben jij ondernemer en wil je verder doorbreken met je bedrijf? Dan mag je het NXT BUSINESS LEVEL EVENT op 25 mei in het Spant! in Bussum niet missen! Benieuwd welke experts jou op weg helpen naar succes? Lees dan snel verder.

Het NXT BUSINESS LEVEL EVENT is hét event waar jij met je meest prangende ondernemersvragen terecht kunt. Maar liefst 10 auteurs en topondernemers staan de hele dag voor je klaar. Ze hebben één gezamenlijke missie: jou laten zien hoe jij kunt doorbreken naar het volgende niveau met je bedrijf!

Nieuw soort kennisevent

Dit is geen standaard kennisevent waar je de hele dag suf in je stoel moet zitten. JIJ kiest wat je wilt leren.

Schrijf je in en kies uit:

  • WORKSHOPS waar je een keuze hebt uit 10 sprekers die elk hun favoriete gereedschappen en strategieën met je gaan delen.
  • MASTERMINDSESSIES met hotseats met 1 van de 10 auteurs waar je jouw ondernemersvraag kunt stellen, verrassende tips van de experts en inzichten waarmee je meteen en praktisch aan de slag kunt
  • NETWERKSESSIES met andere ondernemers waar jij in contact kunt komen met de persoon naar wie jij op zoek bent. Dit is geen netwerkborrel waar je slechts een paar mensen spreekt maar een interactieve sessie waarin elke deelnemer een vraag stelt en iedereen zijn netwerk openstelt.

Net als ieder mens heeft een bedrijf GROEI nodig. Dit event gaat jou hierbij helpen.

Met o.a. Drs. Roy Martina MD, auteur van het boek Experttips voor Onstopbaar Succes.

Dit boek helpt je om de beste versie van jezelf te creëren. Roy Martina heeft 50 praktische tips voor je geschreven waarmee jij ultieme succesgewoontes gaat ontwikkelen. Met de door hem ontwikkelde ONSTOPBAAR-methode ga je hier stapsgewijs mee aan de slag, zodat jij ook onstopbaar succesvol wordt.

Roy Martina is holistisch arts en bestseller auteur. Hij heeft inmiddels 86 boeken geschreven en ruim 2 miljoen boeken verkocht. Martina: ‘Ik voel me onstopbaar, zeker als je meeneemt dat ik in mijn 65e levensjaar meer energie heb dan ooit. Ik ben heel benieuwd naar de komende veertig jaar en wat ik hierin nog kan doen.’

Wil jij ook onstopbaar worden? Koop dan nu een ticket voor het NXT BUSINESS LEVEL EVENT op 25 mei via The Optimist en je krijgt het boek Experttips voor Onstopbaar Succes van Roy Martina er gratis bij (exclusief voor nieuwsbrief abonnees van The Optimist).

Klik hier voor meer informatie en ticketverkoop.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie