Winactie: maak kans op gratis kijkcode voor de film LA LLORONA

The Optimist 10 jun 2020 Samenleving

Op donderdag 11 juni 2020 verschijnt LA LLORONA op Picl. LA LLORONA is de nieuwe film van de Guatemalteekse cineast Jayro Bustamante en is een magisch-realistisch en politiek drama, waarin een familie wordt achtervolgd door een duister verleden.

Als je weet dat ‘la llorona’ in het Nederlands ‘de huilebalk’ betekent, weet je dat je een tranentrekker kunt verwachten. Het verhaal in een notendop: dertig jaar na de burgeroorlog in Guatemala wordt oud-legeraanvoerder Enrique Monteverde schuldig bevonden voor zijn aandeel in de genocide, maar door een vormfout gaat de inmiddels bejaarde man vrijuit. Terwijl de protesten van de bevolking op straat steeds luider klinken, trekt hij zich met zijn familie en personeel terug in zijn luxueuze woning. Met de komst van de mysterieuze Alma, een nieuwe Indiaanse bediende, beginnen de daden uit het verleden de familie te teisteren. Voor meer informatie en de trailer kijk op: https://www.cineart.nl/films/la-llorona

In samenwerking met filmdistributeur Cinéart geven wij een aantal gratis kijkcodes weg, waardoor je de film vanaf 11 juni op Picl thuis kunt bekijken. Wil jij hier kans opmaken? Stuur dan een mail naar redactie@theoptimist.nl en bedenk een ander, origineel woord voor ‘huilebalk’. De meest originele inzenders winnen een kijkcode.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie