WednesDaily: Good Sharing Day

The Optimist 15 nov 2023 Natuur & Milieu

The Sharing Group (TSG) organiseert samen met YouBeDo op 29 november de Good Sharing Day.

TSG opereert binnen verschillende markten met een focus op tech, energie en mobiliteit. Altijd en overal vanuit hetzelfde vertrekpunt: meer sociale impact, minder impact op het milieu. YouBeDo is de online boekenverkoper waar je tegen de vaste boekenprijs toch tot en met 12% kunt doneren aan een goed doel.

Op Good Sharing Day kun je je laten inspireren door keynotes over betekeniseconomie, Good Sharing en impactvol samenwerken door professionals van toekomstbedrijven. Met een keynote van Kees Klomp, ondernemer, adviseur, TEDx-spreker en auteur op het gebied van de ‘betekeniseconomie’ of de Purpose economy. Hij is lector Betekeniseconomie bij Kenniscentrum Business Innovation aan de Hogeschool van Rotterdam. Kees gaat vertellen over de betekeniseconomie en hoe je als bedrijf betekenisvol kunt ondernemen.

Daarnaast is er een keynote van Joost de Rooij. Joost is CMO bij The Sharing Group en vertelt over Good Sharing, gedeeld eigenaarschap en de visie van The Sharing Group op weg naar de People’s Power Plant.

Als derde is er een keynote van Michael van Loenen, de founder van social enterprise YouBeDo.com en hoeder van de YouBeDo coöperatie. Hij gaat je inspireren over sociaal impactvol ondernemerschap

En ten slotte een keynote van Quintus Willemse, eigenaar van ShareCouncil, een platform dat bedrijven in staat stelt om hun bedrijf te delen. Hij vertelt over gedeeld aandeelhouderschap en de voordelen hiervan.

Dit alles vindt plaats bij De Groene Afslag, Amersfoortsestraatweg 117, 1251 AV Laren.

Kaarten kosten € 25,- waarbij je ook nog eens het nieuwe boek van  Gijsbert Koren en Nina de Korte ‘Toekomstbedrijven’ cadeau krijgt.

Tickets bestel je hier.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie