Vrijkaartjes voor online evenement over positiviteit en geluk!

The Optimist 17 jul 2020 Samenleving

We meldden het al eerder: op 24 juli a.s. lanceert Jaap Bressers een nieuw en positief social media platform om mensen te inspireren. Lezers van The Optimist Daily krijgen gratis toegang tot dit online evenement waar je zeker blijer van wordt!

Met bijdrages van o.a. Guido Weijers, Leo Bormans (auteur ‘World Book of Happiness’) en Olympisch kampioene Bibian Mentel. Aan het einde van dit evenement krijg je ook nog eens als allereerste onbeperkte toegang tot hét nieuwe positieve social media netwerk van Nederland!
Het evenement vindt plaats op vrijdag 24 juli 2020, van 15:30 tot ca.16:30 uur.
Het aantal kaarten is beperkt, dus reserveer snel een vrijkaartje voor dit inspirerende evenement. Ga naar: www.carlosmomentjes.nl/theoptimist

Jaap richtte de ‘Stichting Carlosmomentjes’ op, genoemd naar de verpleger die hem in de moeilijke periode na zijn duikongeval (waarbij hij zijn nek brak en in een rolstoel belandde) bijstond. Tijdens een paniekaanval in het ziekenhuis is daar broeder Carlos. ‘Hij legt zijn hand op mijn schouder – ongeveer de enige plek waar ik nog iets voel – en zegt “it’s ok”. Dat simpele gebaar was het enige wat ik nodig had.’

In de afgelopen jaren is het Carlosmomentje uitgegroeid tot een symbool voor hoe iedereen met iets kleins, iets moois kan betekenen. Dat dit aanslaat blijkt onder meer uit de vijf miljoen views op Jaaps video’s en de populariteit van de twee boeken die hij over dit onderwerp schreef. Veel mensen gaven aan ook ‘iets positiefs’ te willen doen voor anderen. Dit leidde tot het interactieve platform www.carlosmomentjes.nl, waarmee gebruikers zich kunnen laten inspireren en hun eigen positieve ervaringen kunnen delen. Het platform is gratis en reclamevrij. Er is ook een bijbehorende app.

www.carlosmomentjes.nl/theoptimist

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie