Vitaliteitscongres op 11 maart in Antropia

The Optimist 22 feb 2024 Samenleving

Op maandag 11 maart vertellen diverse experts hoe je je fysieke en mentale vitaliteit in stand houdt en bevordert. Er is aandacht voor de impact van voeding, geestelijke gezondheid, pijn aan het bewegingsapparaat, herstel na ingrijpende lichamelijke gebeurtenissen zoals hartfalen, geluksgevoel als helende kracht en de ingrediënten voor vitaliteit.

Antwoorden

Je krijgt antwoord op belangrijke vitaliteitsvragen van hartchirurg Ehsan Natour, geluksexpert Asha Lalai, Hilde Bolt van de Body Oriented Learning Academy, artrokinesioloog Jan Kloosterman, vitalogen Klaas Koster en Lonneke Peeters, de Vlaamse hoogleraar klinische psychologie en psychoanalyse Paul Verhaeghe, ‘natural skills’ deskundige Janine Schimmelpenninck en voedingsexpert/chef-kok Eric van Veluwen. Het congres duurt van 10 tot 16 uur (inloop vanaf 9:30 uur) en na afloop kan er met de sprekers worden nagepraat tot 17 uur. Naast plenaire presentaties zijn er ook 4 verschillende break-outsessies waar je uit kunt kiezen.

Lezersaanbieding

Bestel vóór 1 maart 2024 je toegangskaart inclusief lunch en reserveringskosten voor € 84,- en ontvang een waardebon voor een jaar lang gratis digitaal Optimist magazine (t.w.v. € 39,99) cadeau! Om zelf te gebruiken als je nog geen abonnee bent of om weg te geven als je al wel een abonnement op Optimist magazine  hebt.

Meer informatie en tickets

Kijk op onze evenementenpagina voor meer informatie en het volledige programma. Wil je direct toegangskaarten bestellen? Dat kan hier.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie