Vier inspirerende dagen in Den Haag tijdens het Just Peace festival

The Optimist 18 sep 2017 Samenleving

Donderdag 21 september is het de Internationale Dag van de Vrede. Deze dag moet natuurlijk gevierd worden en hoe kan dat nou beter dan met een Just Peace festival? Een dag vol feestelijke en inspirerende activiteiten. En het leuke is dat jij je ervaringen kan delen!

Inmiddels is dit alweer de vierde editie van het Just Peace festival dat gevierd wordt in Den Haag, de internationale stad van vrede en recht. Het Just Peace festival heeft een maatschappelijke impact en is een initiatief van verschillende instellingen, Unicef en de gemeente Den Haag.

Tijdens het festival komen allerlei activiteiten aan bod. Zo is er podiumkunst, zijn er inspirerende sprekers en zijn er museale activiteiten waar je aan deel kan nemen. Maar ook komen sport en muziek aan bod. Zo is er bijvoorbeeld de Vredesloop en zijn er verschillende muziekoptredens. Kortom, vier mooie dagen vol inspiratie en positiviteit.

Online verslag doen van het festival

Het leuke aan dit festival is dat jij ook je steentje bij kan dragen. Just Peace is namelijk op zoek naar creatievelingen die online verslag willen doen tijdens dit grote Vredesfestival. Het leuke hieraan is dat jij hierdoor een kijkje achter de schermen kan nemen bij verschillende programmaonderdelen. En jouw ervaringen? Die kan jij dan delen in de vorm van een vlog of een blog. Dus lijkt dit je wat? Schroom dan niet om contact op te nemen met Just Peace.
Dit jaar zal het festival starten op donderdag 21 september en eindigen op zondag 24 september.

Wil jij je graag aanmelden? Dan kan dit via de website van Just Peace. Maar het is natuurlijk ook heel erg leuk om een bezoekje aan dit festival te brengen en deel te nemen aan verschillende activiteiten!

Ga voor meer informatie en het programma naar de website van Just Peace: www.justpeacethehague.com.

Bron: Just Peace The Hague
The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Reacties zijn gesloten.