Vanavond: Webinar met Jörgen Raymann

The Optimist 30 aug 2017 Samenleving

Presentator, schrijver, cabaretier en entertainer Jörgen Raymann is vanavond exclusief voor The Optimist te gast in een webinar. Vanaf 20:00 uur beantwoordt hij al je vragen!

De vragen stromen inmiddels bij ons binnen. Kennelijk spreekt Jörgen Raymann, samen met het verhaal dat hij in het juli/augustus nummer van The Optimist liet optekenen door interviewer Brian de Mello, mensen aan.

Als ras-optimist spreekt hij vanavond openhartig over zijn leven, zijn werk, zijn gedachten en alles wat hem bezighoudt.

Ups en downs

Na een periode van werkloos thuiszitten, raapte Jörgen Raymann zichzelf op en schreef vervolgens een boek over de manier waarop hij dit deed. Nu is hij niet meer weg te denken van de radio, de televisie en het theater. Afgelopen weekend was hij actief tijdens de Uitmarkt. Vanmiddag presenteert hij zijn dagelijkse talkshow op BNR Nieuwsradio. Kortom, hij is lekker druk. Zijn optimistische levenshouding stelt hem in staat om na tegenslagen steeds opnieuw er bovenop te komen en het leven met een lach tegemoet te treden.

 Doe mee!

Heb je één of meerdere vragen voor Jörgen Raymann: stuur deze dan voor zo snel mogelijk naar redactie@theoptimist.nl, dan gaan wij kijken of we ze aan hem kunnen voorleggen.

Deelnemen aan het webinar is voor abonnees gratis. Log dan in via je account op www.theoptimist.nl. Ben je (nog) geen abonnee, dan kan je via de webshop op onze website een eenmalige toegang tot het webinar aanschaffen voor € 10,00: www.theoptimist.nl/shop/.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Reacties zijn gesloten.