TuesDaily: Optimist Media zoekt stagiairs!

The Optimist 20 feb 2024 Zingeving

Ben jij een student en doe jij een communicatie- of mediaopleiding? Denk eens na over een stage bij Optimist Media! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde stagiair die achter onze missie staat.

Wij staan voor vooruitgang, voortdurende mogelijkheden en de menselijke creativiteit. We weten dat er voor elk probleem een oplossing bestaat. Wij verkennen en omarmen kansen en perspectieven. We presenteren de ideeën die de weg wijzen naar baanbrekende vernieuwing en de mensen die vooropgaan. Wij verbinden lezers, luisteraars en bezoekers van onze evenementen met deze kansdenkers en -doeners. We presenteren optimisme als een wijze van leven, omdat het ons geluk en onze gezondheid ondersteunt.

Optimist Media bestaat uit verschillende takken. Bijvoorbeeld het opinieblad: Optimist Magazine dat zes keer per jaar in de schappen ligt. Maar ook online zijn we actief met onze korte Daily’s en de longreads van Optimist Magazine Online (OMO). Daarnaast zijn we sinds kort gestart met een radioprogramma: Optimist Radio op de radiozender Radio4All, maken we podcasts, hebben we een uitgeverij en organiseren we evenementen.

Wij zoeken iemand die in de eerste plaats onze online content kan beheren. Het plaatsen en het maken van de dagelijkse Daily’s. Dat zijn korte berichten die onze onlinelezers moeten inspireren. Verder zorg je ervoor dat onze social media er netjes uitzien. Nadat je wat ervaring hebt opgedaan kunnen we kijken wat er nog meer mogelijk is. Denk aan schrijven voor het magazine of andere werkzaamheden binnen één van de takken van het bedrijf. Bij Optimist Media is er ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en wij verwelkomen eigen inbreng. Samen kijken we naar wat het best voor iedereen werkt en hoe we jouw leerdoelen succesvol kunnen afvinken. Denk je dat jij met jouw kwaliteiten iets voor ons kunt betekenen en sta je achter onze missie? Neem dan contact met ons op en dan kijken we wat er mogelijk is!

Dan nog wat praktische informatie. Ons kantoor is gevestigd in Driebergen naast het station. Daar kun je werken, maar het is ook mogelijk om dat (deels) thuis te doen. De duur van een stage kunnen we afstemmen op jouw wensen. Verder heb je recht op een stagevergoeding van 350 euro op basis van 40 uur per week.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met onze hoofdredacteur: brian@theoptimist.nl.

We ontvangen in een sollicitatie graag je cv en de leerdoelen van je opleiding. Ook vinden we het leuk om een persoonlijke motivatie te lezen! Waarom wil je bij ons stage lopen en wat hoop je te leren?

Voor vragen kun je ons een mailtje sturen naar het e-mailadres hierboven, maar een berichtje op LinkedIn is ook prima!

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie