TuesDaily: Luisterkast – het podcastplatform van Optimist Media

The Optimist 14 nov 2023 Natuur & Milieu

Op Luisterkast vind je diverse interessante podcastseries onder vijf belangrijke actuele thema’s: samenleving, ecologie, zingeving, gezondheid en economie. Zo wordt het zoeken naar je favorieten een stuk makkelijker.

Zoals bijvoorbeeld de extra podcastaflevering van Wouter van Noort en Jessica van der Schalk. Nog één keer komen ze terug met een extra aflevering in hun serie Future Affairs. Met filosoof Dr Peter Sjöstedt-Hughes duiken ze in de wereld van ayahuasca, DMT en paddo’s – én in ’the hard problem of consciousness’.

Peter Sjöstedt-Hughes is docent in Philosphy of Mind and Metaphysics aan de Universteit van Exeter. Hij is gespecialiseerd in het denken van Whitehead, Nietzsche en Spinoza. Hij is schrijver van Noumenautics (2015), Modes of Sentience (2021) en Philosophy and Psychedelics (2022).

Eén worden met de natuur, de kosmos, je omgeving. Ervaringen buiten ruimte en tijd. Wat als die vreemde ervaringen iets laten zien over onze metafysica: de filosofische aannames over de realiteit, bewustzijn en onszelf?

Ga naar https://www.luisterkast.nl/uitgelicht/ om hun verhaal te beluisteren.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie