Tisjeboy Jay op de cover van de nieuwste The Optimist

The Optimist 15 dec 2022 Samenleving

Jay Francis, ook wel bekend als Tisjeboy Jay, is het gezicht van de extra dikke winter editie van The Optimist. In een interview spreekt hij openhartig over zijn opkomst, zijn online volgers en zijn rol als verbinder.

Helpen en geholpen worden

Het thema van de nieuwste editie staat in het teken van een helpende hand. Hoe helpen we elkaar en ook onszelf? Naast het interview met Tisjeboy Jay ontrafelen we dit onderwerp samen met Loes Vork en haar therapeut Adriaan van ‘t Spijker, lokale helden die als een moderne Moeder Teresa compassie tonen, en econoom Jeroen Doensen die vertelt over een andere organisatie van samenleving die de nieuwe tijd van ons vraagt.

Over kernenergie, bestrijdingsmiddelen en parkinson en meer

Maar liefst 116 pagina’s zijn dit keer gevuld met persoonlijke interviews, verdiepende achtergrondverhalen en opinie. Je leest onder meer over het nieuwste boek van journalist Marco Visscher waarin hij uitlegt waarom we niet bang hoeven te zijn voor kernenergie, maak je kennis met Thorizon als oplossing voor het energieprobleem en kom je meer te weten over de link tussen bestrijdingsmiddelen en de ziekte van Parkinson. Ook kun je genieten van de vaste columnisten van het blad, een beeldreportage en inspirerende verhalen uit de onderstroom.

Lees het magazine

De nieuwste editie van The Optimist is vanaf zaterdag 17 december 2022 verkrijgbaar bij de boekhandel of vanaf vrijdag te bestellen in de webshop. Als abonnee krijg je het tijdschrift zes keer per jaar thuisgestuurd. Sluit jij je ook aan bij het optimisme?  Word abonnee of koop een los nummer in de webshop.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie