Tips voor een Top 2020!

The Optimist 27 dec 2019 Samenleving

Wat je echt wilt, kan, als je daar zelf de verantwoordelijkheid voor neemt!

DOOR: PETRA MAARTENSE

Wil je 2020 met een schone lei beginnen? Schrijf dan eens op wat je allemaal niet meer nodig hebt en waar je jezelf van wilt verlossen. Dat kan van alles zijn: een verslaving, ongeduld, twijfel aan jezelf, een gevoel van slachtofferschap, noem maar op. Maak de lijst zo lang als je maar wilt en gooi ‘m uiteindelijk als een prop in het vuur!

Maak een lijst met positieve aspecten: Wat is er in 2019 allemaal gelukt? Waar werd je blij van? Mooie ontmoetingen, inspirerende bijeenkomsten, goed nieuws… meevallers en verrassingen…

Formuleer je wensen voor 2020 in de vorm van intenties, dat wil zeggen: positief woordgebruik, focus op wat wél en op de beste uitkomst.

Morgen, op zaterdag 28 december om 16:00 uur doen we een gezamenlijk ritueel, waarbij we de intenties voor 2020 bekrachtigen. Je kunt meedoen op je eigen manier (op afstand) en je kunt ook jouw wensen en intenties toesturen per mail (info@happyview.info), dan nemen we ze mee in de energie. Meer informatie: www.happyview.info

OF:

Doe – last minute – mee aan onze intensieve workshop ‘Intenties & Opstellingen’ met begeleiding voor- en achteraf! Je formuleert je intenties en door middel van Opstellingen kijken we hoe je jouw ultieme wens kunt bewerkstelligen en wat er eventueel nog voor uit de weg geruimd mag worden! Het hele programma vind je hier (Er is nog een enkele plek vrij.)

Bij deelname aan de workshop ontvang je als lezer van The Optimist Daily het boek EERHERSTEL, een Nieuw Begin t.w.v. 59,95 euro cadeau. Dit boek helpt je bij het herschrijven van je eigen verhaal. Wil je hier hulp bij, neem dan ook een kijkje op de website van Happy View.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie