ThursDaily: optimisme en inspiratie uit de regio

The Optimist 14 mrt 2024 Samenleving

Nog niet zo lang geleden besloot Stichting BlijNieuws verder te gaan onder Optimist Media. Samen hebben we iets leuk bedacht en om dat uit te voeren hebben we jouw hulp nodig!

Stichting BlijNieuws

BlijNieuws heeft als missie om positiviteit te verspreiden. Meer dan 10 jaar geleden begonnen ze daarmee. De oprichters vonden dat positiviteit onderbelicht was in de media. Ze maakten een site en (her)deelden daar positieve berichten. Dat doen ze nog steeds, op de site en op hun sociale media.

Eigen nieuws

Nu BlijNieuws verdergaat onder Optimist Media willen we daar nog meer uithalen. Er zijn zo ontzettend veel mooie initiatieven verspreid over ons land die allemaal inspirerend en optimistisch zijn. Die krijgen niet altijd de aandacht die ze verdienen en wij vinden dat daar verandering in gebracht moet worden.

Hulp vanuit het hele land

BlijNieuws en het verspreiden van positiviteit draait volledig op vrijwilligers. Daarom nu het verzoek. Wil jij helpen bij het verspreiden van het optimistenvirus? Dan kan BlijNieuws jouw hulp goed gebruiken! Let dan goed op wat er in je omgeving gebeurt. Zie je verhalen, initiatieven of andere gebeurtenissen die een podium verdienen? Neem het heft in eigen handen en schrijf of film die mooie verhalen! Neem contact met ons op als je mee wilt werken aan deze missie. Per regio willen wij plaatselijke verhalen delen met optimisten als onze voelsprieten in de samenleving. Mooier wordt het niet, toch? Stuur ons een bericht op social media of een e-mail naar job@theoptimist.nl

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie