The Optimist op The Happy Spirit Days!

The Optimist 27 apr 2022 Zingeving

Zien we je dit jaar ook op de Happy Spirit Days? Op het festival dat plaatsvindt op 10, 11 en 12 juni heeft The Optimist een eigen plek voor positieve workshops en lezingen.

Happy Spirit Days is hét festival voor wie van charmant en kleinschalig houdt, maar wel uit een gevarieerd aanbod van kwalitatieve en eigentijdse workshops wil kiezen. Denk aan yoga, mindfulness, meditatie, muziek, gezonde voeding en nog veel meer. En dat op een droomlocatie in ’t midden van het land.

The Optimist Podium

En… de Happy Spirit Days groeit, want dit jaar breidt het festival uit. Deze vierde editie heeft The Optimist een eigen plek waar positieve workshops en leerzame presentaties worden gegeven: wees welkom en schuif aan bij het The Optimist Podium.

Bij ons podium nemen we je mee op een reis naar zelfinzicht, maak je kennis met de ‘wereld van genoeg’ en vertellen we je alles over beter omgaan met geld. Ook kun je onder meer deelnemen aan een sessie over het loslaten van ballast na een scheiding en kun je leren over betekenisgeving aan ouderschap en het bevorderen van zelfliefde en vertrouwen. Kortom, een breed spectrum aan onderwerpen komt aan bod, met altijd een positief accent.

Een greep uit de sprekers van The Optimist Podium: Wineke van Aken, Barbro van der Ham, Astrid Landman, Petra Maartense, Jolanda Schepers, Kim Smith en Renata Vermeulen. Bekijk hier het schema.

Programma en kaartverkoop

Voor meer informatie, het volledige programma van de Happy Spirit Days en kaartverkoop, zie www.happyspiritdays.nl. De kaarten gaan hard, dus pak je agenda erbij en blok 10, 11 of 12 juni en bestel alvast je ticket. Op is op.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie