The Happy Spirit Days lopen vol met optimisten

The Optimist 19 mei 2022 Zingeving

De interesse voor de Happy Spirit Days is groot. Na twee jaar uitstel is er nu aanzienlijke behoefte aan het festival dat plaatsvindt op 10, 11 en 12 juni. Met The Optimist Podium als extra kers op de taart.

Voor wie het nog niet kent: Happy Spirit Days is hét festival voor wie van charmant en kleinschalig houdt, maar waarbij je wel uit een grote verscheidenheid aan workshops kunt kiezen. Wat dacht je van yogasessies met live harp, drums of cello? Of opgaan in een onvergetelijk gongbad? Of inzichten van paardencoaches Nadja en Sonja? Plaats van handeling: Blaricum, in het Gooise groen.

Vrijwilligers gezocht

Tijdens deze vierde editie heeft The Optimist een eigen plek waar positieve workshops en leerzame presentaties worden gegeven. Om alles in goede banen te leiden is de organisatie nog op zoek naar een aantal vrijwilligers voor zondag 12 juni. Bij de receptie,of als gastvrouw bij die eigentijdse (yoga)-workshops. Lijkt dit je leuk, kom ons dan die dag helpen. Want enthousiaste mensen zijn onmisbaar voor het Happy Spirit Days festival. Natuurlijk werk je in het allerleukste team en is plezier gegarandeerd! Ben je geïnteresseerd? Mail dan naar info@happyspiritdays.nl

Programma en kaartverkoop

Voor meer informatie, het volledige programma van de Happy Spirit Days en kaartverkoop, zie www.happyspiritdays.nl. De kaarten gaan hard, dus wacht niet te lang en blok 10, 11 of 12 juni. Kaarten bestellen kan zolang de voorraad strekt. Op is op.

Bekijk de line-up van The Optimist Podium hier.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie