'Succesvol word je NIET door het lezen van een boek!'
Uitgelicht Zingeving

Roy Martina: succesvol word je NIET door het lezen van een boek!

The Optimist 10 okt 2018

Als ambitieuze ondernemer wil je af van jouw onzichtbare ‘box’ met beperkingen, belemmerende overtuigingen en onbewuste sabotages. De vraag is natuurlijk hoe. Je kennis vergroten door het lezen van een boek is een eerste stap, maar integratie en implementatie van de kennis is waar het daadwerkelijk omgaat.

Daarom sloeg dr. Roy Martina, ‘Inner Game Business Coach’, holistisch arts, internationale toptrainer en auteur van inmiddels 86 boeken (waaronder een aantal bestsellers ) de handen ineen met Winston Scholsberg, ‘The Public Speaking Architect’, business coach en internationale toptrainer.

Zet opgedane kennis in

Beiden brachten onlangs ieder een boek uit. Martina lanceerde ‘Expert Tips voor Onstopbaar Succes’ en Winston Scholsberg, ‘Expert Tips voor Wervend Spreken’. Hun doel is, niet het verkopen van het boek, maar het helpen van de entrepreneurs om de opgedane kennis daadwerkelijk te integreren en te implementeren.

Door middel van de boeken krijg je niet alleen meer dan honderd resultaatgerichte ‘Business Boosting’ tips, maar ontvang je ook nog eens een GRATIS ticket voor de ‘Onstopbaar Succes Business Implementatiedag’ (t.w.v. 299 euro) op 20 november in het Beatrix Theater in Utrecht.

Open je ogen, zie kansen

Toptrainers Martina en Scholsberg gaan tijdens deze implementatiedag de ‘Unstoppable Success Mindset’ bij jou activeren en integreren. Ze zullen je triggeren om jouw huidige mindset te ontstijgen en jouw ogen te openen om kansen te zien waarvan we soms niet eens bewust zijn dat ze bestaan!
Wil je hierbij zijn? Koop dan één van de twee boeken voor slechts 20 euro en claim jouw gratis ticket voor de Onstopbaar Succes Business Implementatiedag.

Succes is meer dan kennis. Je moet bereid zijn om het geleerde ook daadwerkelijk toe te passen en onstopbaar door te zetten, ook wanneer alles tegenzit.

Klik hier voor het bestellen van een van de boeken en om je ticket te claimen.

Wil je eerst een keer ‘kennismaken’ met dr. Roy Martina en Winston Scholsberg?

Blok dan je agenda op donderdag 11 oktober om 20:00 uur. Want dan geven zij een Facebook Live via Roy Martina MD – Netherlands.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *