Succesvol leiderschap met trainingsdag met dr. Roy Martina

The Optimist 24 okt 2018 Zingeving

Bewust leiderschap vraagt om te kijken naar belemmerende overtuigingen, beperkingen en onbewuste sabotages oftewel ongewenste patronen. De kunst is hiervan af te komen. De beroemd spiritueel leider dr. Roy Martina en Winston Scholsberg kunnen daar eventueel bij helpen tijdens de zogeheten Implementatiedag op dinsdag 20 november in het Beatrix Theater in Utrecht.

Het evenement is vooral bedoeld voor avontuurlijk ingestelde ondernemers en entrepreneurs die hun grenzen willen verleggen. Volgens de organisatie is dit het enige event waarin je in een hele dag je mentale en emotionele blokkades opruimt. Tegelijkertijd vervang je deze door nieuwe succesgewoontes, bekrachtigende overtuigingen en beheersing van krachtige unieke verteltechnieken. ‘Succes is meer dan kennis. Je moet bereid zijn om het geleerde ook daadwerkelijk toe te passen en constant door te zetten, ook wanneer alles tegenzit.’

Succes als onderdeel van je leven

Dr. Roy Martina wordt ook wel de ‘Inner Game Business Coach’ genoemd. Ook is hij holistisch arts, internationale toptrainer en auteur van inmiddels 86 boeken, waarvan een aantal bestsellers. Winston Scholsberg staat daarentegen bekend als ‘The Public Speaking Architect’ en is business coach. Aan de vooravond van dit seminar staan twee van hun boeken. Martina schreef Expert Tips voor Onstopbaar Succes en Scholsberg Expert Tips voor Wervend Spreken. ‘Het doel is entrepreneurs te helpen om opgedane kennis daadwerkelijk te integreren en te implementeren, zodat succes meer onderdeel van je leven kan uitmaken.’

Compassievol communiceren

In Expert Tips voor Onstopbaar Succes vind je vooral praktische tips waarmee je elke barrière, elke sabotage en elk obstakel op weg naar jouw succes moeiteloos kunt overwinnen. In dit boek van Scholsberg ontdek je juist praktische tips waarmee je jouw spreekvaardigheid naar een hoger niveau tilt. ‘Compassievolle communicatie is de bakermat van succes en sales’, aldus Scholsberg.

Tijdens de implementatiedag wil het topduo de ‘Unstoppable Success Mindset’ activeren en integreren. ‘Ze zullen je triggeren om jouw huidige mindset te ontstijgen en jouw ogen te openen om kansen te zien waarvan we soms niet eens bewust zijn dat ze bestaan’, aldus de organisatie. Wil jij bij de Implementatiedag aanwezig zijn? Koop dan hier één van de twee boeken met 100 waardevolle tips voor slechts 20 euro en claim jouw gratis ticket (t.w.v. 299 euro) voor de Onstopbaar Succes Business Implementatiedag op 20 november in het Beatrix Theater in Utrecht.

The Optimist is mediapartner van dit evenement

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie