Sublime presenteert optimistisch én virtueel festival

The Optimist 22 apr 2020 Samenleving

In het kader van optimisme, nieuw perspectief en vooruitgang, verklaart radiozender Sublime het virtuele festivalseizoen van 2020 officieel voor geopend. In samenwerking met Ziggo presenteert de radiozender aanstaande vrijdag van 16:00 tot 21:00 uur het virtuele Move On Up Festival.

Zoals we van Sublime gewend zijn, is het festivalprogramma gevuld met zowel nationale- als internationale funk-, jazz-, en soul-artiesten. Omdat de zender met dit festival actief wil bijdragen aan vooruitgang, worden de muzikale optredens gecombineerd met inspirerende verhalen, spoken word en heerlijke ‘food for the soul’, gebracht door chef-koks London Loy en Maik Galenkamp.

Line up

Tijdens het Move On Up Festival kun je genieten van een brede line-up aan artiesten, zoals Nederlands soul icoon Alain Clark, de Amerikaanse jazzkoningin Kandace Springs en ook Jordan Mackampa brengt een warm en soulvol optreden. De funky bijdrage wordt geleverd door de brassband Gallowstreet met zanger LYMA.

Poëzie en spoken word worden gebracht door rapper en schrijver Akwasi en de stadsdichter van Arnhem Jesse Laport.

Het festival wordt gepresenteerd door Jaap Brienen en Francis Broekhuijsen. Zij verzorgen tussen de muziek door interviews met de artiesten en brengen bijzondere verhalen die bijdragen aan een gevoel van optimisme.

Het Move On Up Festival is op vrijdag 24 april te bekijken tussen 16:00 en 21:00 uur via Ziggo TV Kanaal 13 en sublime.nl, en te beluisteren via Sublime radio (90.7FM).

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie