Storytelling Event Dansen met de Draak

The Optimist 23 aug 2023 Zingeving

Change the story, create the future. Laat je inspireren en maak deel uit van een nieuw verhaal; dat is het motto van het Storytelling Event op 21 september 2023 in Utrecht.

Organisator Mieke Bouma omschrijft het event als volgt: ‘Tijdens deze inspirerende dag, bomvol verhalen, muziek en workshops onderzoeken we wat er nodig is om een nieuw verhaal voor de wereld op te diepen uit de duisternis, te midden van alle crises en verdeeldheid. We hopen de contouren te schetsen voor dat nieuwe verhaal, een verhaal dat ons optilt, verbindt en beelden van een gewenste toekomst schetst. Voor iedereen die gelooft in de kracht van verhalen en verlangt naar een nieuw perspectief in tijden van verwarring.’

Inspirerend

Het event met meerdere sprekers is de praktische invulling van het boek ‘Leren dansen met de draak’ dat Mieke schreef. In dit veelzijdige en inspirerende boek onderzoekt zij oude mythen en verhalen en beschrijft ze welke richtingaanwijzers we erin kunnen ontdekken om sterker en bewuster uit een crisis te komen. ‘Leren dansen met de draak biedt verrassende inzichten en wezenlijke hulp door klassieke verhalen uit de hele wereld te verbinden met de universeel menselijke zoektocht naar zingeving.’ Hetzelfde zal ongetwijfeld gelden voor het Storytelling Event.

Eventgegevens

Waar: Het Huis Utrecht (Boorstraat 107, op loopafstand van Utrecht CS)
Wanneer: donderdag 21 september 2023
Tijden: inloop 9:30 uur; aanvang 10.00 uur; einde 17:30 uur
Kosten:

Ticket voor 1 persoon: € 295,- incl. BTW
Kom je met meer mensen tegelijk? Neem dan contact op met de Storytelling Academy via info@storytellingacademy.nl voor een aantrekkelijke korting.
Tickets zijn verkrijgbaar via: https://storytellingacademy.nl/event/

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie