Stiltewandelingen en nog veel meer tijdens Happy Spirit Days

Brian de Mello 1 jun 2018 Zingeving

Na het succes van vorig jaar vindt de tweede editie van dit tuinfestival vol yoga, meditatie, mindfulness en spiritualiteit plaats op 15, 16 en 17 juni in Blaricum. De intieme setting en het bewust beperkte aantal bezoekers maken het tot een uniek evenement dat veel mensen aanspreekt.

Na het succes van vorig jaar vindt de tweede editie van dit tuinfestival vol yoga, meditatie, mindfulness en spiritualiteit plaats op 15, 16 en 17 juni in Blaricum. De kleinschaligheid van het festival in combinatie met een keur aan indrukwekkende sprekers, bijzondere optredens en life-changing workshops spreekt veel deelnemers aan. De intieme setting op een privéboerderij in het oude dorp van Blaricum en het bewust beperkte aantal bezoekers maken het tot een uniek evenement.

Onder de opvallendste presentaties bevindt zich onder andere Canshaman. Dit is een Nederlands platform dat zich inzet voor het medicinale en spirituele gebruik van cannabis. Het vloeit voort uit het Cannabis Shamanisme, dat zich baseert op het inzicht dat wij onszelf kunnen genezen met de middelen die de natuur ons biedt – in dit geval cannabis. Je kunt al je vragen hierover stellen aan één van de oprichters van Canshaman.

Een andere vermeldenswaardige spreker is Kiran Sree Valsan. Hij was vijf jaar hoofd van het Sri Sri Ayurveda-centrum in Kerala (India) en kwam op verzoek van Sri Sri Ayurveda Nederland naar Europa, waar hij consulten geeft in Nederland, Spanje, Zweden en Noorwegen. Daarnaast is hij een inspirerend spreker die helder en toegankelijk de basisprincipes van Ayurveda uitlegt in het Engels. Kiran doet als geen ander de beste polsdiagnoses.

Tot slot is er nog een noviteit tijdens de Happy Spirit Days: een stiltewandeling maken met Marnix van Rossum. Marnix houdt mindfulness-sessies en neemt je vervolgens mee op een meditatieve stiltewandeling van ongeveer 20 minuten. Stil staan bij de natuur en in de natuur. Maar vooral ook even stil staan bij jezelf. De wandeling is ook los van zijn sessies te reserveren. Op vrijdag 15 juni wandelt niemand minder dan Adriaan van Dis met hem mee.

Wil je erbij zijn? Dat kan; er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor de Happy Spirit Days, maar wacht niet te lang met bestellen, want vol = vol.

Bron: Happy Spirit Days 
Brian de Mello

Brian de Mello

Brian de Mello (1965) heeft een passie voor tekst en creatie. Die kan hij kwijt...

Meer over Brian de Mello >

Reacties

Geef een reactie