Spring op het transitievliegwiel

The Optimist 6 sep 2023 Samenleving

Voor wie iets wil bijdragen aan maatschappelijke verandering, is er op 23 september a.s. in Doorn een Initiatiefdag van, voor en door voorlevers van een duurzame samenleving.

Koplopers

Een dag voor koplopers, voorlevers en actievelingen die bijdragen aan de transitie: op 23 september 2023 komen bestuurders, ambtenaren, ondernemers en wetenschappers een hele dag bij elkaar om met elkaar de knelpunten in het systeem te verkennen, gezamenlijk een campagne te ontwikkelen om een positief geluid in de samenleving te laten horen én met elkaar te werken aan een nieuwe democratie.

Krachten bundelen

‘Uiteraard werken we actief aan het verbinden van de verschillende partijen en invalshoeken, zodat we gezamenlijk de krachten kunnen bundelen’, zegt Sandra Barth die betrokken is bij de organisatie van de dag. Onder de vlag van Kees Klomp, bekend van zijn boeken over betekeniseconomie, zijn 300 koplopers en voorlevers bij elkaar gekomen in een beweging genaamd ‘Welzijn, Welvaart en Welbevinden’ en dit is de eerste dag dat ze elkaar gaan ontmoeten.

Jij kunt hier bij zijn: mis deze dag niet en meld je aan via deze link.

.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie