Reizen: Kom deze zomer ‘ont-moeten’ op La Gomera

The Optimist 2 jun 2024 Natuur & Milieu

Verscholen in het hart van de Canarische archipel, midden in de Atlantische Oceaan, bevindt zich een magisch paradijs: La Gomera. Je kunt er in juni en juli heerlijk tot jezelf komen.

Ver weg van het massatoerisme, nog authentiek en met een rijke cultuur vol eeuwenoude tradities heeft dit eiland iets bijzonders. Vooral de natuurliefhebber haalt hier zijn hart op. Weelderige laurier- en palmbossen, een tot UNESCO werelderfgoed bekroond nationaal park en talloze wandelpaden door zowel de bergen als langs de kust zijn slechts een greep uit de faciliteiten die dit vulkaaneiland je te bieden heeft. Onthaasten en één zijn met de natuur. Dat maakt La Gomera een ideale bestemming voor: de rustzoeker.

Uniek vitaliteitsprogramma

Wanneer heb jij voor het laatst écht rust genomen, de pauzeknop ingedrukt en echt even stilgestaan? Stilstaan bij het feit waar je nu in je leven staat, of er wellicht iets mag veranderen en om helder te krijgen waar jij in de toekomst (meer) naar verlangt. Dit zijn vraagstukken die pas volledig aandacht krijgen wanneer jij besluit radicaal terug te schakelen en daardoor bewust voor jezelf én een hoge levenskwaliteit te kiezen.

Ik nodig je uit: dompel een week lang onder in een compleet verzorgd ‘Wellness&Health’ programma waarbij alles in het teken staat van jouw fysieke en mentale gezondheid. Denk hierbij aan activiteiten zoals: yoga, meditatiesessies, gezonde maaltijden, sportieve activiteiten in de natuur, ontspanningsmassages, 1:1 life coaching maar ook ruimte voor rust en ontspanning. Verken het eiland op eigen houtje of in gezelschap. Voorop staat: niks moet, alles mag.

Maximaal kiezen voor jezelf

Ga mee op deze persoonlijke reis: 5 nachten, 6 dagen wordt je volledig ontzorgd en in de watten gelegd. Verblijf in een privé-kamer in een prachtig ruim huis met uitzicht op zee en de bergen in de achtertuin. Doe nieuwe ‘ont-moetingen’ op en ervaar wat kiezen voor jezelf in deze bijzondere omgeving met je doet!

Praktisch

  • Reizen

Vliegen doe je vanaf Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven met een directe vlucht naar Tenerife Zuid. Vanaf daar stap je voor het laatste stuk nog even op de boot (45 minuten) naar buureiland: La Gomera. Onderweg bestaat gelijk de kans dat je walvissen en dolfijnen spot! Bij aankomst in de haven van La Gomera zul je vervolgens hartelijk worden ontvangen door ons team.

  • Beschikbaarheid en vragen

Dit aanbod is enkel beschikbaar in de maanden Juni en Juli 2024.

Enthousiast geworden maar heb jij nog vragen? Ook voor boekingsaanvragen neem je contact op met: info@iohealth.nl

Michelle – Facilitator & Coach

Dit bericht is samengesteld i.s.m. I-O Health

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie