Boekentip: Reboot je gezondheid in 24 uur

The Optimist 3 nov 2021 Gezondheid

Hoe kun je je leven zo gezond mogelijk inrichten? Joël Goudsmit ging op onderzoek uit, werd kerngezond en deelt zijn bevindingen in Reboot je gezondheid in 24 uur. 

Na een hectisch leven als succesvol ondernemer maakte Goudsmit een grote ommezwaai. Hij verliet zijn toenmalige bedrijf en zei zijn ongezonde leefstijl vaarwel. Samen met zijn vriendin begon hij een bedrijf in biologische groentesap en begon een zoektocht naar ultieme gezondheid met zijn eigen lichaam als proefkonijn.

Reboot je gezondheid

Na jaren onderzoek voelt Goudsmit zich kerngezond. Zijn zoektocht maakte hem vrij van depressieve gevoelens en hoofdpijn. Ook is hij zelden ziek en heeft hij geen last meer van astma en allergieën. Zijn bevindingen bundelde hij in Reboot je gezondheid in 24 uur. Het boek neemt je mee langs allerlei dagelijkse gewoontes en ochtend-, middag-, en avondrituelen. Het laat je eerlijk en kritisch nadenken over de (on)gezonde keuzes die je (on)bewust maakt en welk effect ze op je gezondheid hebben.

Gratis verzending

Tot en met dinsdag 9 november 2021 koop je Reboot je gezondheid in 24 uur zonder verzendkosten binnen Nederland in de webshop. Elke woensdag deelt The Optimist een boekentip via de sociale media-kanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn). Houd deze goed in de gaten: in veel gevallen krijg je extra voordeel of maak je kans op een gratis exemplaar.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie