Podcast Nieuws van The Optimist, aflevering 21

The Optimist 24 nov 2022 Samenleving

In deze aflevering van de podcast ‘Nieuws van The Optimist’ bespreken trouwe lezer Erik Hallers en hoofdredacteur Brian de Mello actuele onderwerpen uit editie 207 van het optimistische magazine.

Ze besteden aandacht aan de doorgeefcolumn’ die deze keer is geschreven door Sabine Uitslag. Zij heeft het onder meer over de ‘liminale fase’ waarin we zitten. Hallers en De Mello zijn daarnaast erg gecharmeerd van het onderwerp ‘microdosing’ en in het bijzonder van de Happy Tea, die door Sara Budhwani op de markt is gebracht.

Vitaliteit op maat

Binnen het omslagthema dat draait om ‘vitaliteit’ staat deze keer medisch specialist Inès von Rosenstiel met haar passie voor ‘integrative medicine’ in de schijnwerpers. Haar holistische zienswijze bij de behandeling van kanker is impactvol, niet alleen voor patiënten maar ook voor haar collega’s die steeds beter in staat zijn om brede zorg aan te bieden.

Luister de podcast

Deze gloednieuwe podcast van The Optimist is – behalve onderaan dit bericht – ook te beluisteren via SpotifyApple Podcasts en iedere andere plek waar je graag naar podcasts luistert. Deel de podcast ook met een vriend, of laat een positieve review achter op Apple Podcasts.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie