Podcast Nieuws van The Optimist, aflevering 20

The Optimist 10 nov 2022 Samenleving

In deze aflevering van de podcast ‘Nieuws van The Optimist’ bespreken trouwe lezer Erik Hallers en hoofdredacteur Brian de Mello actuele onderwerpen uit editie 207 van het optimistische magazine.

Wereldverbeteraars Rik Breur en Evelien Peeters passeren de revue. Ook aandacht voor de artikelenreeks ‘De verduurzaming van je woning’, waarin Roy van der Steen zijn avonturen deelt bij het toekomstbestendig maken van zijn huis. ‘Herkenbaar, want ik ben zelf ook daarmee bezig’, aldus Hallers.

Vitaliteit op maat

Eén van de verhalen uit het omslagthema komt ook aan bod: het artikel van Michael Dawkins van Shaevitality over ‘precisie-vitaliteit’. De Mello legt uit wat daarmee bedoeld wordt en maakt de luisteraar attent op een speciale aanbieding voor optimisten.

Luister de podcast

Deze gloednieuwe podcast van The Optimist is – naast onderaan dit bericht – ook te beluisteren via SpotifyApple Podcasts en iedere andere plek waar je graag naar podcasts luistert. Deel de podcast ook met een vriend, of laat een positieve review achter op Apple Podcasts.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie