Podcast Nieuws van The Optimist, aflevering 19

The Optimist 27 okt 2022 Samenleving

In deze aflevering van de podcast ‘Nieuws van The Optimist’ bespreken trouwe lezer Erik Hallers en hoofdredacteur Brian de Mello actuele onderwerpen uit editie 207 van het optimistische magazine.

Lekker in je vel

Allereerst komt het interview met Marianne Timmer, die op de cover prijkt, aan bod. De Mello sprak met haar in het kader van het thema ‘lekker in je vel zitten’ en vitaliteit, iets waar de voormalig schaatskampioene alles van weet. Binnen datzelfde thema komt het artikel van Gerrie Strik aan bod, die verwijst naar de mythische held Odysseus in relatie tot het ‘vooruitgangsdenken’ dat aan revisie toe is.

Bosbaden en werkgeluk

Hallers is geïntrigeerd door het fenomeen ‘bosbaden’ dat uit Japan is komen overwaaien en dat door Club Groeneveld wordt aangeboden. Tot slot is er aandacht voor het evenement op 16 november over werkgeluk. Ron van Es bedacht de titel ‘LOVE + WORK’ voor dit evenement dat onder de paraplu van The Optimist door hem wordt georganiseerd.

Luister de podcast

Deze gloednieuwe podcast van The Optimist is – naast onderaan dit bericht – ook te beluisteren via SpotifyApple Podcasts en iedere andere plek waar je graag naar podcasts luistert. Deel de podcast ook met een vriend, of laat een positieve review achter op Apple Podcasts.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie