Pak nu je voordeel en laat optimisme zegevieren!

The Optimist 25 jun 2021 Zingeving

Wil jij ook deel uitmaken van een optimistische beweging? Het tijdschrift The Optimist is al jaren hét verzamelpunt voor de moderne optimist. Neem nu een proefabonnement en krijg de eerste twee nummers voor maar 15 euro.

Wij zijn op zoek naar de echte optimisten! Door hier te klikken kan jij je voordeel pakken met dit exclusieve aanbod. Tot 21 augustus a.s. krijg jij dan magazine 198 en 199 in je brievenbus. In ons 198ste nummer bevrijden we je van zwart-wit denken, met antwoorden op vragen als ‘Hoe bemiddelen wij tussen twee uitersten?’. En ‘Hoe vinden we de tussenweg naar grijs denken?’ In ons 199ste nummer kijken we naar wat nou echt gek is. Wij laten verschillende professionals, van comedians tot psychiaters, aan het woord over hoe zij omgaan met gekkigheid. Want zit er in gekte niet ook een vonk van genialiteit? In dit nummer lees je er alles over.

Over The Optimist

Tegenwoordig wordt het medialandschap overspoeld door negatief nieuws. Ons reptielenbrein is erop ingesteld, maar het kan zoveel aangenamer zijn om positief nieuws te lezen. Dat is waar The Optimist (voorheen Ode) al decennia lang verandering in brengt. Om de maand brengen wij het goede nieuws waar jij naar op zoek bent via ons onafhankelijke opinietijdschrift. En er is meer dan het blad. Zo laten wij in ons segment Onderstroom stemmen en ideeën horen en zien die een plekje in de spotlight verdienen en schenken we in onze thema’s aandacht  aan de optimistische invalshoek van verschillende actuele onderwerpen.

Nog meer voordeel

Regelmatig bieden wij lezers extra voordeel via onze partners of winacties voor nieuwe boeken of duurzame artikelen. Of wat dacht je van korting op evenementen?
Hier zijn twee concrete voorbeelden van zulk voordeel:

1. Speelfilm en boek

Volgende week komt de speelfilm QUO VADIS, AIDA? uit in de bioscoop, over de val van Srebrenica. Namens distributeur Cineart mogen we een aantal exemplaren van het boek Bloed en Honing weggeven. Irene van der Linde en Nicole Segers reisden vijf jaar lang over de Balkan, met als resultaat een fascinerend boek over een regio waar ieders laatste hoop op de EU is gevestigd. ‘Iedereen zou dit boek over een verlaten uithoek van Europa moeten lezen’, schreef de NRC over dit boek. Wil je kans maken op het boek, stuur dan een bericht naar: redactie@theoptimist.nl o.v.v. ‘Bloed en Honing’.

2. ‘The science of taste in alternative protein’

Smaak en prijs zijn de twee grootste drijfveren achter voedselkeuzes van consumenten. Het is tijd om een ruimte te creëren waar we allemaal ideeën kunnen delen over hoe we alternatieve eiwitten kunnen leveren die net zo goed of zelfs beter smaken dan de dierlijke versies! Dus doe mee met het online event van KIND EARTH.TECH op 30 juni a.s. om 19:00 uur. Kom meer te weten over de specifieke kenmerken van smaken, texturen en methoden bij de ontwikkeling van alternatieve eiwitten. Door de code IraVIP te gebruiken kun je gratis deelnemen. Meer informatie vind je hier.