Optimist Radio: mail je verzoeknummer en win

The Optimist 29 mrt 2024 Samenleving

Sinds december vorig jaar kun je iedere woensdag om 15:00u luisteren naar Optimist Radio op de nieuwe zender die nu nog Radio4All heet. Te beluisteren op de FM, DAB+ en online via www.radio4all.nl.

De zender gaat binnen afzienbare tijd van naam veranderen en een gloednieuwe, state-of-the-art studio in Amsterdam in gebruik nemen. De programmering richt zich vooral op jongeren, maar er zijn genoeg luisteraars die niet binnen ‘generatie Z’ vallen die het nieuwe radiogeluid kunnen waarderen.

Positieve verhalen

Hoofdredacteur Brian de Mello presenteert de wekelijkse Optimist Radio uitzending samen met redacteur Job Koskamp. In hun show bespreken ze positieve ontwikkelingen die online en in Optimist magazine de revue passeren. Er is altijd een studiogast die in de actualiteit is met een bijzonder verhaal en vaak is er een inbelgast die het podium krijgt voor zijn of haar inspirerende verhaal. Halverwege de show is er ruimte voor de column van cabaretier Fimme Bakker.

Win toegangskaarten voor de Impact Fair

Daarnaast is er tijdens het uurtje Optimist Radio ruimte voor muziek, van songfestivalnummers tot K-pop. Wil je een verzoeknummer aanvragen? Dat kan! Stuur een mail naar muziek@optimistradio.nl en vertel waarom je een bepaalde song wilt horen. Als je dit voor 3 april a.s. doet, maak je ook nog eens kans op twee gratis toegangskaarten voor de Impact Fair op zaterdag 6 april in de Utrechtse Jaarbeurs. De winnaars krijgen per e-mail bericht.

Kijk voor meer informatie over de Impact Fair op hun site!

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie