Ook naar het Better Health Event in Amsterdam? Maak kans op gratis kaarten

The Optimist 26 sep 2018 Gezondheid

In het eerste weekend van oktober kun je je licht op steken op gezondheidsgebied tijdens het Better Health Event. De vierde editie van het evenement vindt plaats in RAI Amsterdam op 6 en 7 oktober 2018. Het is niet alleen het evenement om erachter te komen hoe je een gezondere levensstijl kunt aanvoeren, ook worden er mogelijk onderwerpen besproken die jouw welzijn kunnen bevorderen.

Tijdens de twee eventdagen kun je inspiratie opdoen en genieten van alles om je heen. Zo worden bijvoorbeeld de beste (natuurlijke) producten getoond om gezond te blijven en kun je je laten inspireren door toonaangevende nationale en internationale sprekers. Denk hierbij aan kinderarts dr. Judith Kocken, breinexpert Marc van Lokven of orthomoleculair voedingstherapeut Vivian Reijs.

Reijs vertelt bijvoorbeeld aan de hand van haar boek Herstel je hormonen, hoe je je hormoonbalans in tien stappen kunt herstellen. ‘Een goede hormoonbalans is cruciaal, vanwege het effect op gewicht, humeur en uiterlijk, maar ook op vruchtbaarheidsproblemen en klachten als PMS, acne en PCOS’, aldus Reijs. Breinexpert Marc van Lokven legt daarentegen weer uit hoe je minder overprikkeld kunt raken. Leer bij hem bijvoorbeeld de spreekwoordelijke emmer, waarmee je volgens Lokven ook zaken verwerkt, te vergroten. Met enkele tips kun je dan de snelheid van de maatschappij beter aan. Daarnaast zijn er nog ‘creatieve en ontspannende’ workshops waaraan je kunt meedoen.

Het evenement wordt georganiseerd door auteur & voedingscoach Amber Albarda. Amber schrijft (kook)boeken, is voedingscoach, moeder en oprichter. Ze geeft daarbij regelmatig workshops over voeding en gezondheid.

Wil jij kans maken op gratis kaarten? De eerste 100 lezers van Medisch Dossier die met de kortingscode BETTER HEALTH MEDISCHDOSSIER18 een entreeticket bestellen, krijgen deze helemaal gratis (maximaal 2 tickets p.p., zolang de voorraad strekt). Het event is van 10.00 tot 17.00 uur. Kom je ook?

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie