Nooit meer stress met deze tip

The Optimist 28 jun 2017 Gezondheid

Weg met dure behandelingen en geneesmiddelen, want dit is hét middeltje om stress en andere klachten te doen afnemen. Het is super simpel, makkelijk om zelf uit te voeren en kan bovendien altijd en overal gedaan worden.

Bij auriculotherapie oftewel ooracupuntuur worden verschillende delen van het oor gestimuleerd door met je vingertoppen op bepaalde punten te drukken of door middel van acupuntuurnaalden. De acupuntuur op die punten van je oor heeft invloed op het welzijn van je organen.

Het meest gebruikte reflexpunt op je oor wordt ook wel het Shen Men-punt genoemd, wat Chinees is voor ‘hemelpoort’. Dat punt kan gebruikt worden om stress, angsten, allergieën, hoofdpijn, verslavingen, depressie en meer te behandelen.

In de video hieronder kan je zien hoe je dat exacte punt op je oor kan vinden. Masseer het Shen Men-punt met ronddraaiende bewegingen en oefen een beetje druk uit. Als je dat twee keer per dag doet, zal het energieniveau in je lichaam verhogen, waardoor ontstekingen verminderen, pijn verlicht wordt, verslavingen en cravings afnemen en je over het algemeen een gezonder lichaam zal krijgen.

Bron: Medisch Dossier
The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Reacties zijn gesloten.