Nieuws van The Optimist: seizoen 2, aflevering 5

The Optimist 2 mrt 2023 Samenleving

In deze vijfde aflevering van het tweede seizoen van de podcast Nieuws van The Optimist bespreken trouwe lezer Erik Hallers en hoofdredacteur Brian de Mello actuele onderwerpen uit het optimistische magazine.

In deze podcast bladeren Erik en Brian in Optimist magazine no. 209, de maart/april editie van 2023, de nieuwste uitgave die op 25 februari jl. is verschenen.

Omgaan met angst

Het coververhaal over Shirley Krenak wordt door de heren besproken, evenals het verhaal over Esther Jacobs die niet alleen een koploper is op het gebied van zelfontwikkeling, maar ook anderen inspireert om onbevreesd te leven. De tunnelangst van columnist Govert Derix blijkt voor Erik behoorlijk herkenbaar. Gelukkig kan erom worden gelachen.

‘I can see clearly now’

De vorige keer spoorde Erik Brian aan om zijn gitaar mee te nemen. Het resultaat kun je horen in de podcast. Tot slot is er aandacht voor de komende evenementen waar de Optimist bij betrokken is: een gespreksavond in Driebergen met Bram Bakker en het Purpose Day XL event in Spant! te Bussum.

Beluister de aflevering

Alle afleveringen uit het eerste en het tweede seizoen van de podcast zijn te beluisteren via SpotifyApple Podcasts en iedere andere plek waar je graag naar podcasts luistert. De nieuwste aflevering vind je onderaan dit bericht. Deel de podcast met een vriend, of laat een positieve review achter op Apple Podcasts.


Het magazine bestel je hier, of word abonnee!

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie