Nieuws van de Optimist: seizoen 2, aflevering 13

The Optimist 22 jun 2023 Samenleving

In deze dertiende aflevering van het tweede seizoen van de podcast Nieuws van de Optimist bespreken trouwe lezer Erik Hallers en hoofdredacteur Brian de Mello actuele onderwerpen uit het optimistische magazine.

In deze podcast bladeren Erik en Brian voor de eerste keer door Optimist magazine no. 211, de juli/augustus editie van 2023.

Overname en Pernille

Allereerst staat Erik stil bij het voorwoord van de nieuwe eigenaar van de Optimist: Brian heeft het blad overgenomen en is naast hoofdredacteur sinds kort ook officieel uitgever. Vervolgens komt de dame op de cover aan bod, Pernille La Lau en blijkt Erik geïntrigeerd door het thema ‘Spelen moet’.

Harm Edens heeft het vuur

Een andere BN’er staat ook in deze editie, namelijk Harm Edens. Die beantwoordt zeven vragen en blijkt een echte optimist te zijn. Brian vertelt hoe hij met Harm in contact is gekomen. Tot slot is er aandacht voor vuur, en niet zomaar vuur: het vuur van verandering. Erik blijkt in het verleden vuurgesprekken te hebben georganiseerd.

Beluister de aflevering

Alle afleveringen uit het eerste en het tweede seizoen van de podcast zijn te beluisteren via SpotifyApple Podcasts en iedere andere plek waar je graag naar podcasts luistert. De nieuwste aflevering vind je hieronder. Deel de podcast met een vriend, of laat een positieve review achter op Apple Podcasts.

 

Het magazine bestel je hier, of word abonnee!

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Reacties zijn gesloten.