MonDaily: zomerstop

The Optimist 24 jun 2024 Samenleving

Het lijkt erop dat de zomer deze week echt haar intrede doet. Hoewel de meteorologische zomer 1 juni al begon en de astronomische vorige week, voelde het nog niet echt als zomer. Vanaf deze week is de zon gaan schijnen en laat dit nu net de laatste week zijn, waarop wij jullie dagelijks een Daily voorschotelen.

Vanaf 1 juli lassen wij een zomerstop in, maar niet getreurd, er is nog genoeg content die wel doorgaat! Onze columnisten zijn met vakantie, dus de columns op woensdag en zondag zul je helaas moeten missen. De zomer is bij uitstek een fijne tijd om lekker met een boek buiten te zitten. Het boek van de week op dinsdag en het boek van de radio op donderdag zullen dan ook nog steeds iedere week verschijnen.

Daarnaast blijven we lekker radio maken, elke donderdag tussen 14:00 en 16:00 bij Yoursafe Radio! Bovendien stoppen we niet helemaal met online publicaties, dus houd onze site en socials in de gaten! Voor de mensen die niet geabonneerd zijn: je kunt natuurlijk ook ons magazine kopen of zelfs direct een abonnement nemen. Het juli/augustus nummer is namelijk net af en ligt nu al in de betere boekhandels.

We hopen dat jullie allemaal een fijne zomer tegemoet gaan, we houden jullie op de hoogte en vanaf september zal er weer elke dag een Daily tevoorschijn komen die jouw dag hopelijk wat opvrolijkt!

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie