MonDaily: Technogym zet je in beweging

The Optimist 11 mrt 2024 Gezondheid

Technogym’s Let’s Move for a Better World challenge is terug! De campagne die je in staat stelt om iets goeds te doen voor jezelf en een verschil te maken voor anderen.

Technogym biedt producten en digitale technologieën voor fitness, sport en gezondheid en wellness. Het bedrijf heeft een compleet ecosysteem van verbonden slimme apparatuur, digitale services, on-demand trainingservaringen en apps.

Technogym pleit al lange tijd voor lichamelijke beweging als het ultieme, preventieve en genezende middel voor de gezondheid van de bevolking. Het antwoord op een zittend leven is een actief leven waarin je voldoende beweegt. De drijvende kracht achter de welzijnsfilosofie is zeker lichaamsbeweging, maar niet alleen dat.

Van 12 tot 27 maart 2024 kun je je aansluiten bij fitnessgemeenschappen over de hele wereld om fysieke inactiviteit te bestrijden via een uitdaging gebaseerd op MOVEs. Een MOVE is Technogym’s maateenheid voor beweging, onder 500 MOVEs/dag ben je inactief, van 500 tot 1000 ben je matig actief, boven 1000 ben je actief.

Door de Technogym App te downloaden, kun je deelnemen aan Let’s Move for a Better World en je activiteiten bijhouden – of het nu buiten is, op apparatuur of in het dagelijks leven. Vervolgens kun je dit omzetten in een goed doel, zoals het delen van de voordelen van beweging en het belang van gezonde gewoonten en levensstijl. Iedereen die de uitdaging aangaat, ontvangt automatisch twee maanden Premium Content en de mogelijkheid om badges te verzamelen in de app.

Je kunt deelnemen aan Let’s Move for a Better World door te connecten met het Technogym ecosysteem, je oefeningen bij te houden en MOVEs te verzamelen. Bij het behalen van vooraf bepaalde doelen zijn er Technogym-producten te winnen om die vervolgens te schenken aan een non-profitorganisatie of onderwijsinstelling naar keuze. Hoe actiever de sportschoolleden, hoe meer MOVEs ze verzamelen en dus hoe groter de donatie aan de verschillende organisaties zal zijn.

Let’s Move for a Better World is het resultaat van Technogym’s doel om het welzijn over de hele wereld te verbeteren. Deze campagne is een kans om een meer duurzame samenleving te creëren, gebaseerd op persoonlijke gezondheid. De educatie van de jongere generaties is hierbij een fundamenteel uitgangspunt voor het bereiken van dit gemeenschappelijke doel. De campagne is ook een tastbaar initiatief om alle fitnessclubs te steunen, die voor Technogym altijd belangrijke partners zijn geweest.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie