MonDaily: kom jij ook naar de Impact Fair?

The Optimist 1 apr 2024 Samenleving

4, 5 en 6 april is de eerste editie van de Impact Fair te bezoeken in Jaarbeurs Utrecht. Het is een interactieve beurs van ongeveer 7000m2 met honderd exposanten. Het event biedt mensen, bedrijven, de overheid, eigenlijk iedereen concrete handvaten om positieve impact te maken. En wij zijn er ook!

Optimist Media is één van die honderd exposanten en daar zijn wij ontzettend blij mee! Op de Impact Fair worden er allerlei leuke en interactieve activiteiten georganiseerd. ‘De Impact Fair is een experience center waar je het impact maken kan ervaren’, aldus initiatiefnemer Micha van Hoorn.

Activiteiten Optimist Media

Zo zijn wij van plan om op 5 april samen met Happy Times Magazine live radio te maken. Dit doen we voor het radiostation Radio4All waar we ook elke woensdag tussen 15 en 16 uur te horen zijn met Optimist Radio. Ook is er iedere dag een leuke prijs te winnen voor de bezoekers van onze stand, namelijk een gratis jaarabonnement voor jou of om cadeau te doen! We willen de kracht van social media op een positieve manier gebruiken om optimisme te verspreiden. Daar kunnen we jullie hulp goed bij gebruiken.

Andere noemenswaardige activiteiten

Zo heeft iedere stand een leuke interactieve activiteit bedacht die het stuk voor stuk de moeite waard zijn om naar de Impact Fair te komen. Zo komt Solidaridad met een 7 meter hoge klimmuur en verzorgt Spacebuzz een unieke VR-experience waardoor je je helemaal in space waant. Daarnaast is er iedere dag een goed gevuld blokkenschema met workshops, masterclasses en keynote sprekers.

Kijk voor meer informatie over de impact fair op hun site!

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie