MonDaily: gelukkig nieuwjaar!

The Optimist 1 jan 2024 Zingeving

De redactie van Optimist Media wenst u een gelukkig en gezond 2024 toe! We hopen dat u een fijne en voorspoedige jaarwisseling had. 2023 was een bewogen jaar voor Optimist Media, we zijn u dankbaar voor uw likes, reacties en shares! Ook bedanken we iedereen die ons dit jaar een warm hart toedroeg en ons op welke (andere) manier dan ook steunde!

Dit jaar kwamen er een hele hoop dingen van de grond. Zo startten we het sprekersbureau Sprekersboom, dat al goed gevuld is! Ook zijn we bezig met onze uitgeverij Boven Peil en zijn er in onze Luisterkast tal van interessante podcasts te vinden! We hebben daarnaast een eigen radioshow elke woensdag tussen 15:00 en 16:00: Radio4All. Tot slot kwam in de laatste maanden van 2023 Optimist Magazine Online (OMO) ook van de grond. Hier zijn verdiepende longreads te vinden om jezelf heerlijk in te verliezen.

In 2024 zetten we dit alles door en komt er vast en zeker meer! We hopen dat u ons blijft volgen, dan maken we er samen een prachtig 2024 van! Overigens, als goed voornemen zetten wij de actie waarmee u voor 24,99 een halfjaar kan genieten van Optimist Magazine op papier en digitaal voort! Mocht u dus nog niet geabonneerd zijn kunt u voordelig een proefabonnement afsluiten! Klik op de link om meer te weten te komen over deze actie.

Optimistische groeten,

De redactie van Optimist Media

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie