Matrassen voor optimaal slaapcomfort

The Optimist 16 dec 2020 Samenleving

We brengen gemiddeld meer dan 30 jaar van ons leven door op een matras. Daarom is het belangrijk om deze tijd zo comfortabel mogelijk te ervaren. Wij raden je drie topmatrassen aan voor een geslaagde nachtrust.

De Vivo van Auping

Ken je het gevoel dat je eindelijk eens de nodige acht uur slaapt, maar dat je hele lichaam, schijnbaar zonder enige reden, stijf en pijnlijk aanvoelt? Auping staat garant dat dat op hun Vivo matras niet meer zal gebeuren. . Dit absolute boegbeeld van Auping geeft alle luxe die je zou kunnen wensen. Zo heeft het matras vijf verschillende zones, waaronder een speciale heup- en schouderzone met extra ondersteuning. Ook zijn er meerdere lagen in het matras verantwoordelijk voor een heerlijke nachtrust, zoals een speciale Vita Talalay Origins® comfortlaag van duurzaam latex.

De Harmony van Lavital

Iets dat Lavital onderscheidt is het belang dat ze hechten aan een natuurlijke nachtrust. Een groot deel van de Nederlanders slaapt volgens hen op plastic en andere chemische stoffen. Dit met alle gevolgen van dien. Daarom koos het bedrijf ervoor om hun matrassen (met de hand) te maken van alleen de beste natuurlijke en biologische materialen. Dit met een specialisatie in op maat gemaakte matrassen en boxsprings. Wij raden de Harmony aan. Met alleen de beste natuurvezels slaap je dan niet alleen lekker, maar ook met een gerust hart.

De Matrand van IKEA

Ook IKEA kan zich goed groothouden naast deze twee toppers. Hun Matrand matras biedt een ongekend comfort. Dit met de hulp van hun speciale memory foam. Deze past zich perfect aan aan de vorm van je lichaam. Hierdoor kan je je ontspannen en lijkt ook druk als sneeuw voor de zon weg te smelten. Het matras is niet alleen zacht. Het biedt genoeg steun om een pijnlijke rug te voorkomen. Bovendien hebben ze aan alles gedacht. Hoewel normaal gesproken het erg warm wordt op memory foam, zorgt een speciale, en afhaalbare, overtrek ervoor dat de warmte goed wordt afgevoerd.

Slaapweek bij The Optimist

Het is de speciale slaapweek bij The Optimist! Houd onze website goed in de gaten voor meer slaap gerelateerde nieuwtjes, feiten en tips!

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie