Maak het verschil bij Planet Act van TEDxAmsterdam

The Optimist 21 okt 2019 Natuur & Milieu

De tijd om alleen maar na te denken over een betere toekomst is voorbij. Het is tijd om meteen in actie te komen. Daarom heeft TEDxAmsterdam dit jaar niet zomaar een thema gekozen, maar start de organisatie een beweging: Planet Act. Een beweging gericht op actie, directe actie, waarmee daadwerkelijk verschil wordt gemaakt. Neem jouw plek in bij Planet Act!

De tijd dat mensen achterover leunden en de milieuproblematiek overlieten aan de ‘eco-warriors’ is voorbij. Mensen lezen en delen steeds meer over hetgeen er gebeurt met onze aarde en het klimaat. Dit zorgt dat iedereen beter geïnformeerd is, meer weet over maatregelen die genomen kunnen worden en wat ze daadwerkelijk zelf kunnen doen om de planeet te beschermen.

Klaar voor de toekomst

De acceptatiegrens van wat de huidige politieke leiders en het bedrijfsleven doen, wordt steeds lager. Zijn de oplossingen en acties die ondernomen worden wel voldoende? Neemt iedereen wel genoeg rekenschap en verantwoordelijkheid op zich om de wereld klaar te maken voor de toekomst? Een toekomst met een klimaat dat leefbaar, vruchtbaar en hanteerbaar is?

De meningen om ons heen over de beste oplossingen blijven elkaar vaak tegenspreken. Het is van belang om te blijven vasthouden aan je eigen mening en deze zo goed gefundeerd te blijven vormen. Je moet opkomen voor hetgeen je gelooft. De tijd gaat zo snel, de ontwikkelingen blijven doorgaan. Zorg dat je kritisch blijft en je tijd zo nuttig mogelijk besteedt aan wat er echt toe doet. Maar het gaat verder dan alleen weten wat nodig is.
Kom in actie

De tijd om alleen maar na te denken over een betere toekomst is voorbij, het is nu tijd om in actie te komen. Kom naar Planet Act. Speciaal voor lezers van The Optimist bieden we 10% korting op een ticket voor TEDxAmsterdam 2019: Planet Act op vrijdag 8 november in de Beurs van Berlage. Wacht niet langer, denk niet langer na, kom in actie en koop je kaartje.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie