LIVE: Roy Martina introduceert ‘channelen’

The Optimist 17 sep 2021 Zingeving

Drs. Roy Martina geeft op 7 oktober een gratis webinar over zijn nieuwste cursus. Tijdens de avond vertelt hij over ‘channelen’ en het ontvangen van informatie uit het kwantumveld.

Martina is bekend om zijn holistische kijk op gezondheid en leven. Samen met zijn vrouw Joy ontwikkelde hij een nieuwe methode die mensen in staat stelt zich te verbinden met het kwantumveld. Tijdens een 100-daagse masterclass trainen zij de deelnemers om ‘channelers’ te worden van informatie uit dit veld.

Buitenzintuigelijke waarneming

In het jubileumnummer van The Optimist vertelt Martina dat channelen niets spiritueels is, maar dat iedereen het kan leren. ‘Het is buitenzintuigelijke waarneming. Dat is een soort hardware dat in onszelf gebouwd is. Vaak weten we niet hoe die te gebruiken of we gebruiken het minimaal. Mensen denken hierbij aan intuïtie. Nou, intuïtie is de kleuterklas van buitenzintuigelijke waarneming.’ Hij maakte ook een paar korte filmpjes ter introductie, de eerste kun je hier bekijken.

Martina’s masterclass wordt een zoektocht naar waardevolle informatie in het kwantumveld en is er voor iedereen die ‘wonderen’ wil ervaren, de intuïtie wil aanscherpen en begeleid wil worden door intelligenties uit het veld. Zelf kreeg Martina via zijn vrouw een bericht door uit het kwantumveld van Nikola Tesla. Hoe dat precies zit lees je op de website van Martina.

Aanmelden webinar

Je kunt je met deze link nu al aanmelden voor het gratis online webinar over de cursus. Na registratie ontvang je een Zoom-link. Hiermee krijg je op 7 oktober 2021 vanaf 20:00 uur toegang tot de informatieavond.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie