Onderstroom podcast #13: Leer meer over de EvE Foundation

Arie Dekker 23 nov 2020 Zingeving

Je las er misschien al over in The Optimist 190: de EvE Foundation. Voor een kind kan de dood van een ouder tot moedeloosheid leiden. Bij wie moeten ze nu vragen stellen over school, vriendjes en hun toekomst? Met deze gedachte in het achterhoofd begon Peter Boef voor zijn dood de EvE Foundation. Het initiatief is na zijn overlijden doorgezet door Meino Zandwijk, René van Hulst en Boef’s echtgenote Nancy Tromp. Deze aflevering praten wij verder met Tromp over wat de EvE Foundation doet, recente ontwikkelingen en de toekomst van dit initiatief.


Over twee weken zijn we er weer. Tot die tijd horen we graag van je! Je kunt een mail sturen naar Redactie@TheOptimist.nl met vragen, ideeën of gewoon om te laten weten hoe leuk je ons vindt of een reactie achterlaten onder het websitebericht. Wie weet kom jij dan in ons nieuwe luisteraarssegment ‘Luisteraar in beeld’.

Heb jij de vorige podcast over organs-on-a-chip gemist? Dat kan je hier terugluisteren. Hierin vertelt Bas Trietsch over hoe hij met het bedrijf Mimetas een wereld zonder dierproeven dichterbij brengt. De podcast is ook te beluisteren op Spotify, Apple Podcasts en welke andere plek je dan ook graag podcasts luistert. Daarnaast zouden we het ook waarderen als je de podcast deelt met een vriend, of een positieve review achterlaat op Apple Podcasts.

Links:
Website EvE Foundation: EvEFoundation.nl

Arie Dekker

Arie Dekker

'De wereld staat in brand en in 2030 lopen we allemaal tot onze knieën in...

Meer over Arie Dekker >

Reacties

Geef een reactie