Investeer in jezelf: ga op vakantie

The Optimist 15 mrt 2023 Zingeving

Ben je op zoek naar een vakantie waar je genieten kunt combineren met groeien? Het is de belofte van de Recharge Retreats van reisorganisator Earth=Heaven. De retreats laten je genieten van 5-sterren-luxe in Nederland, Spanje en Zuid-Afrika en tegelijkertijd investeren in jezelf. Een uitkomst voor mensen die het gevoel hebben altijd druk te zijn en niet aan zichzelf toekomen.

Ervaar innerlijke vrede

Tijdens een Recharge Retreat ontsnap je met een verblijf in de natuur volledig aan dagelijkse stress. In een luxueuze, toverachtige omgeving word je door een team van ervaren coaches begeleidt bij het maken van een mindshift naar een gelukkigere versie van jezelf. Een versie waarin je innerlijke vrede ervaart, onafhankelijk van de omstandigheden.

Meetbaar gelukkiger

Binnen een paar dagen bereik je via de Earth=Heaven-methode een hogere staat van bewustzijn, je stijgt naar een hoger frequentiegebied en hebt meer energie beschikbaar. Dit is meetbaar via de bewustzijnsschaal, ontwikkeld door de Amerikaanse psychiater David R. Hawkins. Hoger op de schaal betekent dat je blijvend gelukkiger bent. Je verlaat het retreat opgeladen en als herboren, met in je achterzak een doeltreffend toekomstplan op zak waar je de komende jaren mee vooruit kunt.

Doe vandaag nog deze eenmalige investering in jezelf, onderga de transformatie en ontmoet je nieuwe vrienden. Lezers van Optimist magazine ontvangen 10 procent korting. Klik hier voor meer informatie en ontvang de lezerskorting ter waarde van € 150,-!

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie